De Lotto opzeggen: hoe doe je dat?

januari 9, 2010 at 2:47 Administrator

Ook zo'n probleem om te vinden hoe je de Lotto moet opzeggen? Hier heb ik beschreven hoe je je kunt afmelden voor De Lotto (bron: De Lotto website):

Schriftelijk naar:

De Lotto
T.a.v. de Consumentenservice
Postbus 3074
2280 GB Rijswijk

Per fax naar: 070-3216324

U ontvangt schriftelijk een bevestiging van uw stopzetting. Dit houdt in dat pas wanneer de laatste trekking heeft plaatsgevonden deze bevestiging wordt verzonden. Houdt u er rekening mee dat het een aantal weken kan duren voordat u deze bevestiging ontvangt. De spelperiode van Lotto loopt altijd van de tweede zaterdag van een maand tot en met de eerste zaterdag van de maand daarna.

Waardeer dit bericht:  

Posted in: Tips

Tags: , , ,

Reacties (21) -

E.M.L.H. Eyckmans says:

Ik wil nog één ding,(na talloze pogingen mijnerzijds om de "verbintenis" met Lotto.NL stop te zetten): De automastische incasso voor Lotto.NL via mijn ING-rekening stopzetten.
Bij deze wil ik, dat, per direct, iedere inning op mijn ING-rekening wordt beëindigd.
Groet, EE

Reply

Voor het beëindigen van de deelname aan de Lotto, of het innen van abonnee geld, zul je bij de Lotto zelf moeten zijn. Neem contact op met de helpdesk van de Lotto, of laat een reactie achter op de website van de Lotto.

In principe zou een brief naar de Lotto, zoals beschreven op deze website voldoende moeten zijn om je lidmaatschap op te zeggen. Graag hoor ik jullie ervaringen hierover. Gaat het opzeggen naar wens, of zijn er problemen bij het opzeggen van de Lotto?

Reply

M van Schijndel says:

Ook ik ondervind problemen met het opzeggen van mijn Lotto deelname! Ik weet dat dit via een brief zou moeten gebeuren, maar 6 brieven en 2 mailtjes is bij mij de maat echt vol!!
Gtoet, M.v.S

Reply

Waarschuwing: ik heb nog nooit zo'n stelletje oplichters meegemaakt als de Lotto.
In een direct mail vroegen ze ons om automatisch te gaan meespelen. Als dank zouden we 6 trekkingen gratis meedoen en kans maken op 2 studioplaatsen. In de brief stond een website waarop ik een code moest activeren, wat ik dus heb gedaan. Ik zal jullie een hoop gezeur besparen, maar uiteindelijk kregen we een blender thuisgestuurd en geen 6 gratis trekkingen. Na de nodige briefwisselingen, proberen ze me wijs te maken dat ik op een verkeerde site mijn code heb geactiveerd. Ja, daaaag. Ik heb aangegeven per direct mijn deelname weer op te zeggen. Inmiddels was het bedrag voor de eerste 4 weken al van mijn rekening gehaald. Waar ik nog kwader van wordt, op 17 juni werd alweer een automatische incasso geïnt voor deelname vanaf 10 juli. Dat is ff lekker rente trekken. Ik heb alles geprobeerd, maar bij de Lotto kom je er gewoon niet van af. Dit is toch pure oplichterij. De bank weigert te storneren omdat het om een kansspel gaat. Ik word gek. Je hebt gewoon geen zeggenschap over je eigen geld!!!
Wie weet een oplossing? Ik wil sowieso mijn geld voor deelname 10 juli retour.

Reply

Misschien werkt een aangetekende brief met daarin je opzegging van je deelname aan de Lotto. Je hebt dan in ieder geval een bewijs van opzegging.

Reply

Vanjelottogetikt says:

Gewoon een brief sturen aan je bank, dat je aangifte doet van diefstal. De lotto schrijft namelijk zonder jouw toestemming geld van je rekening af. De bank moet deze automatische afschrijving (meestal van rekening 452292301) blokkeren. De lotto kan dan niet meer van jou afrekening afschrijving. reken maar dat de Lotto nu ineens wel contact met je opneemt!

Reply

jan willem says:

ook wij hebben al een 2 tal brieven, meerdere mails via de Lotto site en een 3 tal (lange en dure telefoongesprekken) gehad. de telefoongesprekken werden meestal ook dooer "een fout" verbroken waardoor je weer achteraan in de rij kon en daarna alles weer van voor af aan kon doorlopen. steeds belofte volgende maand einde incasso. Maar je snapt het al...... Die oplichters blijven ondanks belofte gewoon afschrijven. Op brieven en mail krijg je helemaal geen enkele reactie ! Ga Maandag wel bij de bank de lotto incasso laten blokeren. Weet iemand waar ik een klacht kan indienen over deze werkwijze? is er een soort van waakhond voor deze brange?

Grt JW

Reply

De waakhond is college van toezicht op de kansspelen.

www.toezichtkansspelen.nl
college@toezichtkansspelen.nl

Reply

Mathieu v Kimmenade says:

Ik wil mijn deelname aan de lotto beeindigen, maar ik weet na zoveel jaren meespelen mijn deelnummer of klantennummer niet meer, hoe kom ik dat te weten.

Reply

Staat het deelnamenummer of klantnummer niet op het afschrijving/mutatie overzicht van de bank?

Reply

Als je snel van lotto afwil moet je er voor zorgen dat je saldo op nul staat zodat ze niet automatisch af kunnen schrijven. Dan krijg je bericht dat je niet meer mee kan doen. Ik ga het nu via een fax proberen....wens me succes als ik jullie verhalen mag geloven..!

Reply

spontaan zonder toestemming geld van mijn rekening door de lotto! laatst wel gebeld door agressieve telefonische verkoper die via de neckerman of wehkamp aan mijn rek.nr. is gekomen. je kunt dan een servicenummer bellen 0900-0202, lekker voor betalen, en dan na 20 min aan de telefoon te zijn geweest te horen krijgen dat ze niets voor mij kunnen doen. Pure diefstal!

Reply

Noëlle Appel says:

Hallo iedereen, ik heb net de lotto afgebeld op dit nummer 0900-0202.
dus ik hoop dat het me gelukt is, dit is de eerste keer , en ik hoop ook de laatste.
gr. Noëlle

Reply

Ik heb de lotto opgezegd via de telefoon. Eindeloos duurde het voor de juf begreep dat ik niet mijn adres wilde wijzigen en ook geen "gratis"kraslot twv € 0,- wilde. Met dat kraslot zit je vervolgens weer vast aan een automatische overschrijving.
Het bandje moest 2x over , deze sufjuf deed er 10 min over!
Vandaag krijg ik een wijzigingsbevestiging en deelname bevestiging met mijn nieuwe adres. Kan ik weer bellen.

Reply

Verheyen Harry says:

gewoon iedereen waarschuwen om niet met de lotto mee te doen beginnen is simpel maar STOPPEN ???niemand lukt het,U BENT GEWAARSCHUWD.

Reply

J.F. Petersen says:

In juni ben ik gaan meespelen en zou een blender cadeau krijgen, tot nu toe niets gezien. Vandaag opzegbrief geschreven!

Reply

Ik heb nooit geaccepteerd maar toch zit ik vast aan een automatische afschrijving. Wordt hiet stapel gek van, laat iemand die ****'s aanklagen of zoiets

Reply

Aanmelden geen punt, maar dan afmelden! Daar moet je alle moeite voor doen!!
Belachelijk gewoon

Reply

Marcovski says:

je moet gewoon via je bank de automatische incasso laten stopzetten met ingang van een bepaalde datum en ze daarvan schriftelijk middels een opzegbrief van op de hoogte stellen. Daar is geen speld tussen te krijgen.

Succes allemaal

Reply

hallo
jeetje als je zo die verhalen hoort,pfff rob geus zou zeggen nou daar wordt je niet vrolijk van.
ik doe net 2 maanden mee en wil er ook vanaf van de lotto.
maar ik ga niet lang leuren met zo"n gasten dan schakel ik kassa of radar in.of ik schrijf een brief na john van den heuvel  dat is je goedrecht.
ben hier zo klaar mee.wens andere veel succes.

Reply

Je kunt tegenwoordig ook opzeggen op de website van de lotto zelf. En anders een website zoals www.opzeggen.net. Had ik dit maar eerder geweten. Winnen doe ik niet, dit kost alleen maar geld.

Reply

Reactie plaatsen